top of page
  • rudolfbanyai

A Keleti pályaudvar aluljárójában sem működik az ivókút

Újabb Karácsony-féle látványberuházás, ami nem működik. A II. János Pál pápa téri ivókút átadása óta üzemképtelen, a Keleti aluljárójában viszont tél óta nem folyik víz az ivókútból. Mára csikktartó lett belőle.


Naponta hangsúlyozzák, hogy klímaválság, meg klímakatasztrófa van, tenni azonban csak látszat szinten tesznek ellene az elvileg zöldpárti politikusok. A párbeszédes főpolgármester ivókutakkal kampányolt, a megvalósultak azonban sorra mondanak csődöt. A II. János Pál pápa téren lévő ivókút az átadását követően megadta magát, a Keleti pályaudvar aluljárójában lévő pedig már több mint fél éve nem üzemel.



A Metropol olvasója hívta fel a figyelmet, hogy tavaly tél óta egy csepp víz sem jön az ivókútból, helyette csikktartóként funkcionál.

Orrfacsaró szagát már messziről érezni, miután régen bebarnult csikkek árválkodnak benne. Azt, hogy mikor takarították utoljára, nem tudni, mint ahogyan azt sem, hogy valaha is működött-e egyáltalán az extrém hőségben különösen is fontossá váló ivókút

– írja a napilap, amely szerint a nem működő kút éppen a BKK-automata és a jegyiroda között található, tehát a fővárosi cégek alkalmazottai közül is csak annak nem szúrja ki a szemét, akinek nincs.


Karácsony Gergely a megfelelő üzemeltetés helyett inkább arra koncentrált, hogy kitömje hű embereit prémiumokkal. A napokban 200 millió forintnyi jutalmat osztott ki a fővárosi cégvezetők között. A közművekért is felelős Mártha Imre, akit csak Gyurcsány-fiókaként emlegetnek 11,7 milliót kapott.


A teljes cikket itt lehet elolvasni.

Comments


Hírek

bottom of page