top of page
  • rudolfbanyai

A hatalom reményében a pártját is elárulja a szocialista képviselő

Miután Pikó lebukott, hogy zsarolja a józsefvárosi szocialistákat, szembefordult egymással a helyi MSZP és a polgármester. Pikó ezért a közelgő választásra már nem osztott nekik lapot, azaz képviselő-jelölti helyet a csapatában. A négy MSZP-s képviselőből mindössze egy emberrel kalkulált, Camara Bereczki Ferenc Miklóssal, aki annak rendje és módja szerint az elveit sutba dobva, a pártját elárulva odasimult a zsaroló Pikó mellé.


Pár nappal ezelőtt még az MSZP társelnökei kérlelték Pikót, hogy egyezzenek meg a 2024-es választás képviselőjelöltjei kapcsán. Mivel a polgármester berágott, hogy a helyi szocialisták lebuktatták, hogy zsarolja őket, ezért kihagyta az MSZP-t a következő választásra készülő csapatából, helyüket pedig az erőszakos Szikra Mozgalommal és az álciviljeivel töltötte fel. Az MSZP-sek négy képviselői helyet szerettek volna, Pikó azonban csak egyet ajánlott fel, és azt is megmondta, hogy ki legyen az az egy személy. Az ingatlanbotrányokba keveredett Camara Bereczki Ferenc Miklóst szerette volna a polgármester. A másik három szocialistának útilaput kötne a talpára a polgármester, akik belengették, hogy akár külön is elindulnak Pikó ellenében.

 

Camara Bereczki Ferenc Miklós mérlegelte az esélyeit és a hatalom megőrzésének reményével a zsaroló Pikó mellé állt, hátbaszúrva ezzel a kigolyózott párttársait és magát a Pikó által felszalámizni kívánt pártját is. Camara csütörtök este jelentette be közösségi oldalán, hogy Pikó oldalán, függetlenként indul korábbi körzetében a Magdolna negyedben, ahol egyébként a legtöbb kárt okozta a baloldali városvezetés. Elég csak az esztelen forgalomszervezésre gondolni, amelynek keretében a forgalomcsillapítás jelszavával kettévágtak utakat, ami így még nagyobb dugókat és légszennyezettséget generált.   

Σχόλια


Hírek

bottom of page