top of page
  • vsomorjai

A baloldal magára hagyta Józsefvárost

Pikó Andrásék 2019-ben mindent megígértek, sokan elhitték nekik, hogy még szebb és jobb lesz az élet a kerületben. A valóság az, hogy a köztisztaság, közbiztonság összeomlott, a közlekedés katasztrofális, rengeteg parkolóhelyet szüntettek meg, érdemi zöldítés nem történt, és bérlakásokat sem építettek. 


Nemcsak a kerületben élők mondják, hogy Pikó András „csapnivaló városvezető”, hanem saját alpolgármestere is, aki a városvezetőt arrogáns, öntelt, dühkitöréses embernek írja le, aki megalázóan viselkedik a kollégáival.


A baloldal egy semmi-gyárat működtet négy és fél éve, nincs érdemi fejlesztés mögöttük; a nagyobb fejlesztéseket még a jobboldali városvezetés indította el.


A baloldal nem foglalkozott az emberek érdemi problémáival az elmúlt években, az idejüket egymás hátbaszúrásával, mocskolásával töltötték, vagy éppen vízipisztolycsatát szerveztek. 


A hatalomért egymást is elárulták, és a józsefvárosi emberek is jogosan érezhetik azt, hogy őket is elárulták, hiszen az ígéreteikből szinte semmi nem valósult meg. 


Az itt élők jó közbiztonságra, tiszta utcákra és élhető kerületre vágynak.

A június 9-ei választás tétje, hogy marad-e a baloldali semmittevés, vagy ismét a cselekvő jobboldalra bízzuk a kerület vezetését – azokra, akik már bizonyítottak, hogy képesek rendet tenni a kerületben és fejlődő pályára állítani azt.

Comments


Hírek

bottom of page